Bemutatkozás

B. Torbavecz Csilla vagyok. Némettanár, óvodapedagógus és az Országos Biofeedback és Neurofeedback Egyesület által hitelesitett Neurofeedback tréner, emellett főállású anya.

Az anyaság ideje alatt jöttem rá, hogy a saját gyerekeimnek is folyamatosan szüksége van segítségre. A középső lányom diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás. Neki köszönhetően ismerkedtem meg a Neurofeedback tréningekkel, hatásukkal. Így lettem Neurofeedback tréner is.

A  Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület akkreditált pszichoterápiás módszerspecifikus képzőhelyén végeztem el a képzést Budapesten. A tanfolyamaik orvosi, pszichológiai, szociális és pedagógiai területeken is akkreditáltak.

Elkötelezett híve lettem és vagyok ennek az új, modern technikának és hálás vagyok, hogy fejleszthetem a saját gyerekeim . A nagylányomnak a vizsgaidőszakban teljesítmény növelést és koncentráció javítást végzünk. A legkisebbnek figyelem és koncentráció tréning folyik - konkrétan figyelem javítás. A középső lányom folyamatosan tréningezik, és képességfejlesztést végzünk nála.

Segíthetek más rászoruló SNI, BTMN-es gyerekeket, illetve a tehetségfejlesztés során egészséges gyermekeknek is irányt tudok mutatni. Természetesen, a Neurofeedback felnőtteknek is hasznos. Ez a technikai vívmány korhatár nélkül tud segíteni mindenkinek. 

Tarnaméra - Gyöngyös - Eger - Hatvan - Jászberény - Salgótarján vonzáskörzetéból várok mindenkit szeretettel. Tarnaméra nem messze van egyik várostól sem és az M3-as, valamint M25-ös útvonalán található. Könnyen megközelíthetö. Neurofeedback Tarnaméra a község centrumában van.

A Neurofeedback egy noninvazív, fájdalommentes agytorna technika. A módszert a NASA fejlesztette ki negatív stresszhatások kiküszöbölésére, a psziché és a teljesítőképesség javítására. A Neurofeedback, vagy magyarul neurológiai visszacsatolás az ember fiziológia állapotával kapcsolatos információ megjelenítését jelenti. Ennek az információnak a birtokában a fejlesztésen résztvevők tudják, hogy az agyi aktivitásuk mikor van a kívánt tartományban, illetve mikor dominálnak a nemkívánatos agyhullámok.

 

Az agyhullámok rögzítése a fejre helyezett elektromos érzékelőkkel történik. A hullámokat egy készülék felerősíti,miközben a kliens filmet néz, vagy játszik - mindenféle egér és billentyűzet nélkül - kizárólag agyi hullámaival.Néhány alkalom után az agy fokozatosan elkezd reagálni a számítógép által javasolt ösztönző ingerekre, így a kliens egyre jobb eredményt ér el. A folyamat során a kliens önmagát fejleszti, melynek eredménye az agy nagyobb hatásfokú, optimális működése.

 

A Neurofeedback tréning lehetővé teszi az agy kognitív funkciójának fejlesztését. Segítségével elérhető az, hogy kontrollálni tudjuk a szervezetünkben zajló élettani folyamatokat.

 

( Bővebben a Neurofeedback fül alatt lehet olvasni.)

Telefon: +3670-6180517

Partnerek és Szakemberek

Neurofeedback partnerek

Országos Biofeedback és Neurofeedback Egyesület

https://www.neurofeedbackegyesulet.hu/

Szinapszis Fejlesztö Központ Mezökövesd - Lázár Anita

http://www.szinapszismezokovesd.hu/bemutatkozas.htm

Kincskeresö Alapozóterápia és Neurofeedback Pesterzsébet - Tóthné Virág Krisztina

https://www.facebook.com/AlapozoterapiaPesterzsebet/

Okosgyerek - Lukács Caroline

https://www.facebook.com/okosgyerek.hu/?fref=pb&hc_location=profile_browser

Zseniképzö - MT Neurofeedback - Marosi Timea

http://www.zsenikepzo.atw.hu/

Neurofeedback - Dr. Fehér Gabriella

http://tanfolyam.neurofeedback.hu/home

Neurofeedback és Fejlesztés - Hullán Gabriella

http://neurofeedback-fejlesztes.hu/

Tudatos Agy - Horváth Eszter 

https://www.tudatosagy.hu/

 

Szakemberek

Halász Judit Pszichológus Magánrendelés

https://www.facebook.com/halaszjudit45/

Gyulavári Kata - Kineziológus

http://www.wellnesslany.hu/

F&I Life Coaching, Életvezetési Tanácsadás - Farkas Andrea

https://www.facebook.com/fandicoaching/

Arany Gabriella - Pszichológus

http://www.aranygabi.hu/

Dr. Fehér Gabriella - Pszichológus

http://www.maganpszichologus.hu/

Levendula Egészség-, és Képző Központ - Tóth Szilvia

https://www.facebook.com/Levendula-Eg%C3%A9szs%C3%A9g-%C3%A9s-K%C3%A9pz%C5%91-K%C3%B6zpont-491587757708365/

 

Amennyiben kérdése van a Neurofeedback tréninggel kapcsolatban, keressen bizalommal!

B. Torbavecz Csilla +3670-6180517

Email: neurotarnamera@gmail.com

A díjszabásról az Árak menüpont alatt tájékozódhat.